Resultaten voor verhuur

verhuur
afvalcontainer verhuur
20 uur geleden in Zevenhuizen. Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer ook wel afzetbak genoemd! Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij u op locatie. Deze kunt u vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kunt u een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen. Uw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden. Dit alles in vijf eenvoudige stappen. Meer info over de werkwijze. Waarom kiest u voor Afzetbak.nl? Naast het feit dat wij ons uiterste best doen om de beste dienstverlening in de afvalverwerking te leveren, wilt u als klant ook niet teveel betalen. Daarom kunt u bij Afzetbak.nl een goedkope afvalcontainer bestellen met de beste service. Mocht er toch iets mis gaan tijdens het plaatsen of ophalen, dan staat onze klantenservice dagelijks voor u klaar. Levering door heel Nederland. Onze containers worden vanuit meerdere plekken in Nederland geleverd waardoor wij een landelijke dekking hebben.
Harde vloeren zuigmond.
Harde vloeren zuigmond. Kleine mondstukken, toebehoren. Nilfisk Acties en aanbiedingen. Nilfisk motoren schrobzuigautomaat. Nilfisk onderdelen schrobzuigautomaat. Acties en aanbiedingen. Onderdelen en accessoires. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten waarbij Nilfisk-shop.nl partij is, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. 1.2 Toepasselijkheid van eventuele door koper gehanteerde inkoopvoorwaarden of andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 1.3 In gevallen, waarin op sommige punten van deze algemene voorwaarden is afgeweken, blijven de overige gelden, ook zonder dat dit nadrukkelijk is vermeld. 1.4 Alle aanbiedingen en offertes zijn geheel vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven of de aanbieding of offerte voor de aanvaarding wordt herroepen. 1.5 Orders en/of afspraken die gemaakt zijn met vertegenwoordigers van Nilfisk-shop.nl, zijn eerst bindend, indien door Nilfisk-shop.nl uitvoering wordt gegeven aan de order en/of afspraken. 2.1 Prijzen zijn vermeld in Euros inclusief BTW. Verzend, behandelings- en/of andere kosten kunnen afzonderlijk worden berekend. 2.2 Nilfisk-shop.nl behoudt zich het recht voor, indien daarvoor naar het oordeel van Nilfisk-shop.nl aanleiding is, zonder voorafgaande kennisgeving verkoopprijzen en voorwaarden te veranderen. 3.1 Betaling dient, tenzij anders is overeengekomen, plaats te vinden binnen 14 dagen na factuurdatum.
Verhuur van keukenmateriaal.
Daarom is het belangrijk om keukenmateriaal te huren die aansluit bij de behoeften van uw klant. Blitzz speelt hier graag op in en is de event leverancier in de verhuur van keukenmateriaal en andere feestmaterialen. Keukenmateriaal of buffetmateriaal aankopen kan een zeer dure aangelegenheid zijn. Waarom huur je daarom niet gewoon alle feestbenodigdheden bij Blitzz. Bij ons kan je terecht voor de huur van professioneel keukenmateriaal zoals horeca werktafels, bain marie bakken met chafing dishes, percolators, koffiemachines tot zelf een warmhoudkast voor borden. Bij grote events is het onmogelijk om alle keukenmateriaal in huis te hebben, laat staan om voor al uw gasten te koken met uw bestaande keukenmateriaal.
Woning verhuren? Verhuur nu uw woning dankzij Immo Nobels! Bel 055 30 92 90.
Uw woning verhuren zonder zorgen. De verhuur van onroerend goed wordt steeds complexer door de voortdurend veranderende huurwetgeving. Dit gaat van het aanleveren van verplichte documenten door de eigenaar bv. EPC over het respecteren van regels met betrekking tot de publicatie van het huurpand tot en met het respecteren van nieuwe regels in het huurcontract.
Verhuur - Gemeente Meise.
ARCHIEF: Huishoudelijk reglement verhuur infrastructuur Meise GR 21/10/2019 gewijzigd door GR 20/04/20 en gepubliceerd op website op 29/04/20. ARCHIEF: Tarievenreglement zaalverhuur GR 20/01/20 en gepubliceerd op website op 28/01/2020. GC de Muze van Meise. Huishoudelijk reglement verhuur infrastructuur Meise GR 21/10/2019 gewijzigd door GR 17/05/2021 en gepubliceerd op website op 25/05/2021.
Verhuur - Gemeente Hove.
Bij de dienst Vrije Tijd kan je terecht voor de voorwaarden en de tarieven ervan. Reservaties verlopen via deze link. Het OCMW verhuurt lokalen in Dienstencentrum Ten Hove, tel. 03 454 08 37. Het Autonoom Gemeentebedrijf AGB Sport en Ontspanning verhuurt de sporthal en het JOC, tel.
Gemeente De Pinte Verhuur.
Home Vrije tijd Verhuur. De gemeente verhuurt lokalen, sportterreinen en andere infrastructuur, zowel aan verenigingen als aan privépersonen. Naast zaalverhuur kan u ookbij de gemeente terecht voor tafels, stoelen via de uitleendienst. Via onderstaande linken kan je een zaal aanvragen of materiaal reserveren.
Verhuur Wim Bax - Verhuur verkoop van bouwmachines bouwmaterialen.
Over Wim Bax. Verhuur van machines en gereedschappen. Bekijk volledige alfabetische lijst. Hijs-, hef stutwerken. Reiniging, ontvochtiging, sanitair verwarming. Wim Bax bvba. Hoge Mauw 870. Ma - Vr: 07u00 - 18u00. Za: 07u00 - 12u00. Bel 0486 95 39 32.
Huren en verhuren Vlaanderen.be.
Tegemoetkoming in de huurprijs de Vlaamse huursubsidie. Als u een bescheiden inkomen hebt en u verhuist naar een nieuwe huurwoning, dan kunt u mogelijk een tegemoetkoming in de huurprijs krijgen. Onderhoud en herstellingen aan huurwoningen. Onderhoud en herstellingen aan huurwoningen.
Verhuur zalen JC Brieljant - Stad Deinze.
Verhuur zalen JC Brieljant. Verhuur zalen JC Brieljant. A tot Z. Brielstraat 2, 9800 Deinze Tel. 09 381 95 00 E-mail. Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Volg ons op Instagram. uit in Deinze. Ontwerp door Louis Bruyneel.
Huis of Appartement Verhuren? Heylen Vastgoed.
Ook in deze moderne tijden zijn er nog mensen die zo weinig mogelijk op internet kijken, geen kranten of reclame bekijken, of niet van voetbal of sport houden. En omdat wij uw woning de meeste kans tot verhuur van uw huis willen geven, zorgen wij dus ook dat elke voorbijganger kan zien dat uw woning te huur staat. Onze immoborden zijn al jarenlang één van onze sterkste verkooptools en daar maken we dus volop werk van. 11 Heylen Vastgoed als merk. Om Heylen Vastgoed als merk, en dus ook uw eigendom in de 'picture' te zetten, zetten wij sterk in op sportsponsoring en de steun aan goede doelen.
Verhuur - Gemeente Boutersem.
Te huren materialen. Neervelpsestraat 11 3370 Boutersem tel. 016 72 10 74 e-mail. Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u. Omwille van CORONA: gemeentehuis en OCMW: enkel open op afspraak klik op de link voor meer info en om je afspraak digitaal of telefonisch in te plannen.
Verhuren Wonen Vlaanderen.
Fonds Bestrijding Uithuiszettingen. Fonds Bestrijding Uithuiszettingen in het Besluit Vlaamse Codex van 2021. Fonds Bestrijding Uithuiszettingen in het Besluit Vlaamse Codex van 2021. cel private huur. Stel uw vraag aan de cel private huur. Duidelijke toelichting van de regelgeving private huur.

Contacteer ons