Resultaten voor tentenverhuur

tentenverhuur
TENTENVERHUUR EN VERKOOP BLITZZ TENTEN EN FEESTMATERIAAL.
Meer info nodig? Bel 32 468 105 921. Stertenten - starshades. Vouwtenten - Plooitenten. Constructietenten - Budgettenten. Keukenmaterialen en catering. Springkastelen en attracties. Partycar - Foodcar. Podium element 2 x1m. Discobar set 2. Discobar set 1. Opblaasbare tent - Podium Overkapping. U bevindt zich hier: Home 1 tentenverhuur. U zoekt feesttenten en wil een tent huren? Dan bent u bij Blitzz aan het juiste adres. Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven. Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen mettafels, stoelen, linnen, bestek verlichting., Onderaan op deze pagina kan u verschillende type tenten van ons huren.: Kadertenten: Eenvoudige grote evenementen zoals feesten, trouwfeesten, festivals, optredens, tentoonstellingen en beurzen kunnen wij een uitgebreid gamma kadertenten aanbieden.
Chiro Vonk Tentenverhuur.
VVV 30fuif 'Thirty' Dancing. VVV-fuif 'Thirty' Dancing. Sinds dit jaar verhuren wij ook onze tenten. Hieronder vind je een overzicht van welke tenten beschikbaar zijn. Je kan indien interesse ons bereiken via tenten@chirovonk.be. Legertent type: Werptent 2. Afmetingen: 4m op 8m. Lees meer
tentenverhuur
Tentenverhuur - Tenten Tuinprojectie verhuur en verkoop.
Professionele partytent 4m x 6m, elektrische patio heater licht en warmte, stoelen en tafels voor 18 personen. Professionele partytent 4m x 8m, elektrische patio heater licht en warmte, stoelen en tafels voor 24 personen. Professionele partytent 4m x 10m, elektrische patio heater licht en warmte, stoelen en tafels voor 30 personen.
Tentenverhuur Sleidinge VOF - Gemeente Evergem.
Meedenken en meedoen. Vacatures en vrijwilligerswerk. Welkom in Evergem! Meld je aan. Ik zoek Zoek. scroll naar links scroll naar rechts. Tentenverhuur Sleidinge VOF. Tentenverhuur Sleidinge VOF. Tentenverhuur Sleidinge is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van feestmaterialen voor all-in feesten.
tentenverhuur - trouwfeest - tuinfeest - communiefeest - feesttent huren Tentenverhuur - Starshade Sailcloth Stretchtenten Dome feesttenten.
Een communiefeest of bedrijfsfeest in het verschiet? Geen plaats of zin om al uw genodigden in huis te zetten? Of u wilt uw evenement gewoon het cachet geven dat het verdient? Een tuinfeest geven dat er bij uw gasten écht uitspringt? Tentenverhuur MnM-rent biedt u telkens de juiste tent, voor elk type event.
Tentenverhuur Antwerpen Martens.
Voor elk evenement en ieder feest hebben we de juiste verhuurmaterialen in huis. Wij zijn dus uw ideale partner om u te ondersteunen bij het organiseren van al uw feesten. Specialist in tentenverhuur in de omgeving van Antwerpen. Martens Evenementen Service uit Hoogstraten is in het bijzonder gespecialiseerd in de tentenverhuur van VIP-tenten.
Tentenverhuur Chiro Roosbeek.
We verhuren drie verschillende tenten: 6mx6m €150, 6mx12m €200 en 6mx15m €250. Tenten combineren is natuurlijk ook mogelijk. We komen de tenten steeds opzetten en afbreken met onze leidingsploeg. Voor meer informatie in verband met het verhuur van onze tenten, contacteer.:
Tentenverhuur Rikorent.
6 x 9m. Deze zwaardere constructies zorgen voor extra stevigheid. U maakt hiermee een uitstekende indruk. Deze hallen doen ideaal dienst voor een trouwfeest, beurzen, enzovoort. Prijs op aanvraag. Al onze prijzen zijn exclusief BTW. 2010 Rikorent 32-473-781-991 BE 0701.441.543.
Tentenverhuur Vlaams Brabant - Prijzen.
Een andere reden om een tent te huren, is het lege canvas ervan. Je begint namelijk met een compleet leeg doek, hetgeen je kan gebruiken om de tent te personaliseren. Het personaliseren van een tent kan via gekleurde verlichting gebeuren, via mooie gordijnen, via een plafond voering, via de opknoping van kroonluchters of lantaarns, enzovoort. De mogelijkheden hieromtrent zijn eindeloos! Vervolgens is de flexibiliteit van de tent een goede reden om er één te huren. Aangezien de tenten bij tentenverhuur Vlaams Brabant in verschillende maten voorkomen, kan een willekeurig aantal gasten terecht op het evenement. Je kan een kleine tent huren om in de achtertuin te plaatsen, of een grote tent voor een elegante bruiloft.
Tentenverhuur Vieren - Ieper - Tentenverhuur, Feestbenodigdheden verhuur, Feestbenodigdheden - All-in België.
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf. Zoekwoorden: Tentenverhuur, Partytenten, Zeshoektenten, Terrasverwarmers, Vloeren, Springkastelen, Stertenten, Pagodetenten, Feestmateriaal verhuur. Rubrieken: Tentenverhuur, Feestbenodigdheden verhuur, Feestbenodigdheden. 1098 XB Amsterdam.
Tentenverhuur en toebehoren IJsselzichttenten.
Een overzicht van ons aanbod. Welkom bij IJsselzicht Tentenverhuur Wilsum. IJsselzicht Tentenverhuur staat voor een snelle levering door heel Nederland en voor een zeer scherpe prijs en kwaliteitsverhouding. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om aan bijna al uw wensen tegemoet te komen.

Contacteer ons