Resultaten voor tentenverhuur

tentenverhuur
tenten huren feest
Andere samenstellingen van zijzeilen zijn ook verkrijgbaar op vraag. Indien u de tent op harde ondergrond plaatst moeten gewichten voorzien worden, zodat de tent niet kan wegvliegen. De tenten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vouwtenten - Plooitenten. U bevindt zich hier: Home 1 Shop 2 Verhuur tenten en feestmateriaal 3 Tenten huren 4 Vouwtenten - Plooitenten.
Home.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Party en pagodetenten. Welkom op onze vernieuwde website. Bedankt voor uw tijd en interesse in ons. Dankzij deze vernieuwde website hopen we u meer te kunnen informeren over onze geschiedenis, werkwijze en tenten. Ontdek ons meer dan 30 jaar Limburgs familiebedrijf dat blijft innoveren! Diverse tenten naar elke toepassing! Wij willen graag naar elke locatie of thema de perfecte tent bieden. Daarom vertrekken we vanuit 4 verschillende type tenten, deze kunnen we perfect uitbreiden naar uw behoeften. Booghal 15 m. Deze tenten zijn 15 meter breedt en kan men telkens verlengen met 5 meter. Kadertent 10 m. Deze tenten zijn 10 meter breedt en kan men telkens verlengen met 4 meter. Kadertent 5 m. De tent is 5 meter breedt en kan men telkens verlengen met 4 meter.:
Tentenverhuur Verrijssen Eddy Oudsbergen Limburg.
xml version"1.0" encoding iso-8859-1? Ga naar Vloer. xml version"1.0" encoding iso-8859-1? Ga naar Zeilmakerij. U heeft een communiefeest, verjaardagfeest, trouwfeest, tuinfeest. Door de vele soorten tenten zorgt tentenverhuur Verrijssen Eddy voor de ideale tent voor uw feest. Dankzij ons ruime aanbod aan tenten kan u ook bij ons terecht voor het huren van tenten voor de grotere evenementen zoals tuinbeurzen, kerstmarkten, festivals, bedrijfsfeesten, jumpings. Tentenverhuur Verrijssen Eddy is gevestigd in Oudsbergen Meeuwen-Gruitrode in Limburg en voorziet klanten over heel België en Nederland van de juiste tent. Dankzij onze meer dan 30 jaar lange ervaring in de verhuur van tenten en zeilmakerij doen wij er alles aan om uw evenement te doen slagen en er een onvergetelijk moment van te maken.
Tentenverhuur Georges en Edwig Van Nieuwenhuyze.
telefoongids gouden gids lokeren lotto routeplanner. Ons e mailadres.: vanaf 300 personen. tot 1200 personen. 09 348 5702 - Fax. 09 348 2424. BTW BE 0465 132 024. Indien u feesttenten en bijbehoren wilt huren., contacteer dan Edwig 0475 208575.
Tenten voor feesten en langetermijn toepassingen Tentenverhuur.
Voor verschillende toepassingen zoals opslagtenten, seizoensverkoop, werktenten en noodruimte bij brand beschikken we over de juiste tenten en aangepaste toebehoren. Onze motivatie vindt u terug in onze normen: kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en klantvriendelijkheid. Elk project vraagt om een eigen benadering en hiervoor nemen wij graag de tijd om uw wensen te leren kennen. Kortom, bij CED tentenverhuur bent u aan het juiste adres. Vraag een offerte aan. Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte om een tent of alu-hal te huren, voor feesten of lange termijnverhuur. Vragen in verband met tentenverhuur? Contacteer Koen Stouten, specialist in tentenverhuur. Kasteelstraat 61 3620 Lanaken, B 0475 95 95 14. Aluhal tent of kadertent om te huren. Deze kadertent is geschikt voor feesten, tentoonstellingen, beurzen en congressen. De alu-hal is ook geschikt alstijdelijke accommodatie voor opslag, showroom en winkelruimte. Lees meer Tenten voor feesten. Vraag hier uw offerte aan. Heeft u nog een vraag? Neem contact op met ons. Plan je route. Kasteelstraat 61 3620 Lanaken, B 0475 95 95 14. Tentenverhuur voor evenementen. Alu hallen verhuur voor evenementen.
Vrancken Tentenverhuur.
Steeds opnieuw realiseren wij een sfeervolle accommodatie, zodat uw gasten vergeten dat ze in een tent verblijven. Wij werken nauw samen met een team van specialisten en garanderen u dat ieder feest een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Aan al uw wensen kan tegemoet gekomen worden, zoals bekleding van de tenten, verlichting, catering, enz. Wij hechten het grootste belang aan het slagen van uw festijn. Toch houdt onze dienstverlening hier nog niet op. Om de situatie juist te kunnen schatten komen wij naar u toe, zodat we samen met u de juiste oplossing kunnen vinden. Stipt: we leven altijd alle afspraken na, elk evenement moet van bij het begin perfect zijn. Wij werken enkel met materiaal dat voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Flexibel: We passen ons steeds aan aan elke unieke situatie. We werken altijd op maat. Voor kleine feesten zoals barbeques, familiefeesten en recepties kan u op onze diensten rekenen. Ook voor grote evenementen kan u op ons beroep doen.
Home Tentenverhuur Jans. arrow_right. arrow_right. icon_excel. icon_pf. icon_ppt. icon_word. magnifier.
Hét adres voor tentenverhuur! Glaswanden en deuren. Doorlooptenten en luifels. Volg ons ook op social media! 5853 AC Siebengewald. T 31 0 485 44 12 96. Wilt u meer weten? Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met.
Tentenverhuur - Gentse Tenten - Een Feesttent voor elk event!
Skip to content. 0479/51.49.34 emailprotected 9000 Gent. Facebook Instagram Google. Tentenverhuur - Gentse Tenten. Tentenverhuur - Feesttent of partytent voor elk event! OVER ONS ONZE PARTNERS. We zijn een jong en dynamisch team dat zich focust op tentenverhuur, in het bijzonder de verhuur van partytenten en elegante feesttenten, bijvoorbeeld starshades. We zijn gevestigd in Gent, maar actief over heel Oost-Vlaanderen en daarbuiten. Door onze nauwe samenwerking kunnen we een snelle en flexibele service aanbieden. Bovendien zijn onze feesttenten en partytenten van de beste kwaliteit en dat biedt heel wat voordelen. We denken samen met jemee aan de juiste opstelling, zo zijnjullie verzekerd van een succesvol event! Plaats een bestelling. Enkele van onzetevreden klanten. AANBOD VAN ONZE KWALITEITSVOLLEPRODUCTEN. Plaats voor 9 gasten. Plaats voor 16 gasten. Plaats voor 120 gasten. Plaats voor 70 gasten. Plaats voor 136 gasten. Voor de koudere avonden. Voor extra stabiliteit. Elke feesttent en partytentisvervaardigd uit waterbestendig en brandvertragend materiaal. Bij elk type tent kan u beschikken over perfect afsluitbare zijwanden, zo bent u beschermd tegen wind en regen. Plaats een bestelling Overzicht prijzen.
NV A. Vandecasteele Zeilmakerij Tentenverhuur.
Al reeds 3 generaties lang ervaring in het fabriceren en herstellen van dekzeilen voor allerlei doeleinden. Neem ook eens een kijkje in ons ruim gamma van tenten en toebehoor. Bekijk Onze Brochure. Wij zijn n.v. Een creatief bedrijf voor uw project.
Tentenverhuur en zeilmakerij Tentenbedrijf GBS.
GBS, dé specialist in tentenverhuur en zeilmakerij. GBStenten dankt zijn ruim 40 jarig bestaan aan de enthousiaste en vakbekwame leiding van vader op dochter, die vanaf de start in 1971 dit familiebedrijf hebben gebracht tot wat het nu is. Een bedrijf met voortdurende aandacht voor vernieuwing, kwaliteit en service door vooral oog en oor te hebben voor de wensen van de klanten.
Tentverhuur van Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen.
Meer informatie over onze tenten? Mail dan naar info@tentenverhuur-terhorst.nl. Meer weten over Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen? Bekijk dan hier onze bedrijfsfilm. Garanties van ons bedrijf. Huurt u bij Tentenverhuurbedrijf ter Horst een partytent, een aluhal of een andere tent?

Contacteer ons