Resultaten voor western themafeest

western themafeest
Feesten en Partijen: Fantastische Wild West Themafeest.
U en uw gasten worden door middel van country en western muziek teruggevoerd naar de tijd van het wilde westen. Wij zorgen voor een DJ die voor veel sfeer zorgt, de DJ laat iedereen bewegen op deze avond! Kosten van deze feestavond. Richtprijs van dit thema feest inclusief.: Onbeperkt dranken 4,5, à 5 uur. Feesten en Partijen vanaf € 54,95, p.p. Prijzen zijn exclusief BTW. Feesten en Partijen. La Casserole Catering organiseert nog andere feesten en partijen, onder andere personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en nog meer themafeesten. BEL 0499 37 55 37. Neem contact op. Deel ons met anderen. De beoordelingen van onze klanten. klantenvertellen 224 beoordelingen Beoordeel ons. Een greep uit onze themafeesten. De beste barbecue van Nederland bij u thuis, op uw bedrijf of op een van onze terras-lokaties. Ik hou van Brabant. De 'Ik' Hou Van Brabant quiz- en spelshow is een uniek stuk entertainment dat zorgt voor een grappige en vooral gezellige avond voor alle gasten van het themafeest.
western themafeest
Western kledingin alle soorten en maten Fop Feestwinkel.
Home Themafeest Western feest. Accessoires op thema. Fakkel Bengaals vuur. Veren en bloemen. Kleding accessoires in Bont. Strijkapplicaties Carnavals emblemen. Overige feestartikelen en accessoires. Carnaval en vereniging sjaals. Etalage Winkel versiering. Hippie en flower power versiering. Brandvertragende versiering en slingers.
Country Westernfeest boekt u bij www.kwekel-evenementen.nl.
Met dit themafeest wordt uwelkom geheten in de wereld van het wilde westen. Drie stoere, bewapende Rangers zijn op zoek naar ontsnapte gevangenen en zoeken in iedere saloon. Ze hebben zich opgesteld bij de ingang. Mogelijke verdachten worden aangehouden en indien nodig verhoord. Met behulp van de Wanted posters kunnen zij heel snel de gezochte personen oppakken, hoewel enige posters tonen toch wel veel gelijkenis met uw gasten. Om niet uit de toon te vallen krijgt elke gast -indien gewenst- die daarin zelf niet heeft voorzien van ons een cowboyhoed en een rode zakdoek. WESTERN GAME S. Eenmaalin de zaal aangekomen treft men een aantal Western Games, die uw gasten degehele avond bezig kunnen houden. De Western Games bestaan uit; rodeostier, springkussen cowboy 6 x 5 meter, schietsalon inclusief alle toebehoren, hoefijzer gooien en boomstam zagen.
Wild Wild West - Themafeesten - Ambianz.
Stal uw paard buiten aan de reling en geniet in de Western bar van cancan danseressen met een tequila in de hand. Vermaak uzelf bij de rodeo en gooi de voeten los tijdens het linedancen. Een enerverende avond vol verrassingen die u niet snel zult vergeten.
Country en Western Themafeest - Old Dutch Westereen.
Country Western is een themafeest voor iedereen. Het themafeest in Friesland bestaat uit een uitgebreid decor met achtergronddoek van 102,5, meter, schiettent, diverse standjes, western games en een rodeostier. De drive-in-show bestaat uit een licht- en geluidshow met effecten zoals een rookmachine.
Western feest in de groep LANDENFEESTEN bij SEP Feestartikelen.
Er zijn diverse soorten tooien. Wil jij liever een kleinere tooi de indianentooi klein of de indianentooi lang of kies je voor een grote zoals de indianen tooi rood - zwart- wit, de indianen tooi extra groot Aqua blauw of de indianentooi deluxe pink. Deze indiaanartikelen maken net dat ene verschil! Holsters in het zwart, bruin, cowboy sporen, cowboyhoeden of een cowboypistool deze cowboyartikelen mogen natuurlijk niet ontbreken bij jouw cowboy of cowgirl outfit. De heren dragen over hun blouse een cowboy bolo tie deluxe en een sheriff ster. Voor de dames zijn er oorbellen in de vorm van pistolen of met bruine veertjes. Misschien wel het allerbelangrijkste aan de hele outfit is de cowboy hoed. Of je nu gaat voor de bruine Nevada hoed, de Western Bill bruin, roze cowboyhoed met strass, rode topper cowboyhoed met strass of de cowboyhoed van stro .met een hoed ben je pas een echte cowboy of cowgirl. Wanneer je op werkdagen je Western themafeest artikelen besteld, dan heeft u het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis!
Thema familiedag 22 juni: Country Western vv Spirit. Thema familiedag 22 juni: Country Western vv Spirit.
Ieder jaar proberen we een thema te koppelen aan de familiedag. De aankleding van het middenplein, de kantine en natuurlijk de uitdossing van de mensen. Dit jaar zal onze Familiedag, die gehouden wordt op 22 juni a.s, in het kader staan van Country en Western.
Country en western op Partycentrum De Deel!
Het Wilde Westen, hoe vaak heeft u als kind cowboy of indiaantje gespeeld? Dromen we daar nu niet stiekem nog steeds een beetje van? Vandaag is het zover: u bent terug in het Wilde Westen! Lasso gooien, hoefijzer werpen, de rodeostier bedwingen, het is uw beurt om het Wilde Westen te laten sidderen van angst.
Thema feest: Country Western.
Vanavond bent u de held in uw eigen Wilde Westen. Onder leiding van onze enthousiaste begeleiders gaan we er een waar Wild Western van maken middels de leuke western spellen.U kunt in overleg met ons een geheel eigen pakket samenstellen, geheel naar wens en budget, maar u kunt ook voor het samengestelde Westernpakket kiezen. Deze feestavond kan worden gerealiseerd op een door u gekozen locatie maar hier kunnen wij ook voor zorgen. Themafeest geschikt voor groepen vanaf 30 tot 150 personen.
Een compleet country en westernfeest van decors tot schiettent en entertainment.
Een avondje in het wilde westen is geen ongevaarlijke onderneming en een Country Western feest staat dan ook garant voor een avond vol plezier, spanning en avontuur. Na binnenkomst kunt u zich gaan uitleven bij de western schiettent, meedoen aan een rodeo wedstrijd, of misschien laat u zich omtoveren tot cowboy of cowgirl in de speciale country western retro-fotostand.

Contacteer ons