Resultaten voor persoons

persoons
6-persoons bungalow - Luxe 6L op Landal Mooi Zutendaal. mc_vrt_rgb_pos. Layer 1.
Slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings, softtopper en tv op de eerste verdieping. Opgemaakte bedden bij aankomst. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxsprings op de eerste verdieping. Bedden voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Maximaal één auto parkeren bij de accommodatie. Mediawand verlichte 3D-wand.
persoons
Herman Persoons: lange afstandsloper, aquariaan en kok.
De 'Symphysodon' aequifasciatus'' discusvis in het aquarium van Herman Persoons Hij was met zijn aquarium op meerdere tentoonstellingen van Wagtail Aalst en nam ook twee keer deel aan de BBAT Nationale huiskeuringen en behaalde in 2011 met 90 en in 2013 met 93,6, 5e plaats in de categorie gezelschapsaquarium het begeerde 'Certificaat' van Bekwaamheid'' op de proclamatie van 15 november 2013 in Klein-Willebroek.
persoons
Kristof Persoons Deloitte Belgium Director.
Kristof Persoons is Director at Deloitte Consulting based in Brussels, Belgium. His main area of expertise is around Supply Chain Management with a focus on Sourcing Procurement: sourcing, procurement organisation design, redesign of procurement processes, implementation of supporting tools SAP MM, Ariba and Coupa.
'Koen' Persoons 36 gaat verrassende transfer versieren in België'' Voetbal24 - Voetbalnieuws.
Persoons hielp Knokke tijdens het voorbije seizoen mee aan de titel in Tweede Amateur, maar promoveert niet mee met de club. Volgens Het Laatste Nieuws trekt Persoons naar een andere club in Tweede Amateur. Zo zou Persoons bij Ninove tekenen.
Persoons-Vandeborne Vleeswaren vers van 't' mes.
Als ambachtelijke beenhouwerij met producten uit eigen werkhuis kunnen zowel particulieren als handelaars bij ons terecht voor charcuterie, gourmet fondue, barbecue, runds-, varkens- en kalfsvlees, kip en kalkoen. Onze specialiteiten zijn witte en zwarte pensen, bouletten, kalfskop in hersensaus en américain préparé.
persoons - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
De woonkamer is voorzien van een twee persoons slaapbank en een eethoek. Le salon dispose d'un' canapé-lit pour deux personnes et un coin repas. et un coin repas." Deze 2 persoons hotelstudio 25 m2 met zeezicht is gelegen op de 2e etage.
Persoons Fashion: Uw stijl, ons advies. Winkelcentrum Geraardsbergen.
De gevestigde waarde in de Geraardsbergse binnenstad groeide uit tot een trendy en klassevol modehuis. Persoons plaatst kwaliteit en service centraal. Dat bewijst ons trouwe klantenbestand. De ruime merkenselectie in kleding, lederwaren én schoenen garandeert u bovendien een exclusieve modebeleving.
THE LITTLE PEOPLE - Bart Persoons.
Mijn vrouw en ik zagen het schilderij van Bart Persoons hangen aan de grote muur in café Metropole te Leuven en het was bij ons beiden liefde op het eerste gezicht. We waren dan ook wat blij dat het te koop was en genieten er nu dagelijks van in onze woonkamer.
Gabriel PERSOONS - Lexlitis Belgium Advocaten - Avocats - Lawyers.
Kantoor Lexlitis Center Kantoor Lexlitis Brussel Kantoor Lexlitis Luik Kantoor Lexlitis Antwerpen Kantoor Lexlitis Gent Lexlitis International Site Map. Zoeken naar: Zoeken. Crise de lautorité, de la justice, le choix alternatif de la MEDIATION. Crise de lautorité, de la justice, le choix alternatif de la MEDIATION.
Zus Koen Persoons overleden Het Nieuwsblad.
Koen Persoons wordt Head of Football bij Club NXT, zoon Preudhomme wordt CEO. Ex-middenvelder van Lokeren en KV Mechelen Koen Persoons 38 stopt met voetballen. Een metamorfose om U tegen te zeggen: tweevoudig bekerwinnaar Koen Persoons ruilt 'coronavetjes' in voor sixpack.

Contacteer ons