Resultaten voor disco

disco
Disco muziekgenre - Wikipedia.
Eurodisco, Italodisco, Greekodisco, Spacedisco, Nu-disco, Progressive disco. Disco Bop, Disco Synth. Disco is een dansmuziekgenre dat zijn oorsprong vindt in de discotheken. In het algemeen verwijst de term naar een specifieke muziekstijl die invloeden heeft uit de funk -, soul - en salsamuziek en naar de dansen die daarbij horen.
Disco Kleding Voor Mannen morgen in Huis? Feestkleding 365.
Bijvoorbeeld door de Disco Kleding Voor Mannen in huis te halen! Op die manier is jouw verschijning al zo perfect, dat het niet zo veel meer uitmaakt hoe jij je nou precies beweegt. In een Disco Kostuum Voor Mannen is iedereen voor even John Travolta.
NTR NTR Documentaires Disco. Zoeken.
Documentaire waarin Leo Blokhuis op zoek gaat naar de oorsprong en het geheim van disco. Hij onderzoekt samen met kopstukken van het eerste uur wat de ingrediënten zijn van de muziek die wij in de jaren zeventig disco zijn gaan noemen.
Disco Seventies carnavalsaccessoires Carnavalsland.
Toppers in Concert. USA / Amerika. Panty's, Body's' Overknee's.' Superhelden / TV Film. Toppers in Concert. LEDS start the party. Rock N Roll. Renaissance, Barok Rococo. Brandveilige versiering decoratie. Rock n Roll. Fun, Fop Cadeau's.' Verhuur Geboorte Jongen. Verhuur Geboorte Meisje.
Stille Disco EKKO, 20 09 2019.
Kom naar EKKO luister naar de altijd lekkere klassiekers en hitjes van toen. Je krijgt van ons een stille disco koptelefoon waarmee je kunt schakelen tussen de sets van één van de drie dj teams.: Kanaal Blauw: House Disco by t.b.a.
De Silent Disco in McDonald's' Tilburg keert deze maand terug Tilburg.com.
Hij is één van de DJs die zal gaan draaien tijdens de silent disco en maakt onderdeel uit van het DJ-duo Fatguys. Met de ludieke discoavond haalden ze zelfs de uitzending van RTL-Late Night en mede hierdoor heeft Phil voor 24 oktober Domien Verschuren weten te strikken.
Nieuw: dit jaar kun je naar een silent disco op de drijvende ijsbaan indebuurt Leiden.
Silent disco op de ijsbaan. Pak je agenda erbij: de silent disco is op donderdag 19 december van 18.00 tot 21.00 uur op de ijsbaan op de Nieuwe Rijn. Bij aankomst mag je uit drie verschillende koptelefoons met bijhorende muziekstijlen kiezen, daarna is het swingen en schaatsen geblazen.
DISCO TOTAL Agenda Melkweg.
Disco Total serveert je alleen de allerlekkerste italo disco classics gecombineerd met de nieuwste releases. Laat je verrassen op de dansvloer door dj's' met een verhaal en een extravagant spektakel aan overweldigende live acts. Disco Total Facebook. Disco Total Website.
Silent Disco sTeun en toeverlaat.
We al tientallen gratis silent disco sets hebben uitgereikt? En d e videos en reportage over de silent disco van sTeun en toeverlaat ruim 6 miljoen mensen hebben bereikt? Hestia Ontwikkeld door ThemeIsle. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Fluff Disco Kerstspecial TivoliVredenburg.
Your frequent dose of disco dagger. Tijdens de kerstspecial licht Fluff Disco op met de lekkerste disco, vuigste hits uit de 90s en 00s vermengd met obscure dansplaten en house throwbacks. Terwijl neon de damp doormidden klieft en de nacht plaats maakt voor dromenland; welkom op de kermis die altijd doordraait.

Contacteer ons