Op zoek naar huwelijk?

huwelijk
Huwelijk Sint Pieters Leeuw.
de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Gemeente Puurs-Sint-Amands.
2 Je wordt uitgenodigd door de dienst Burgerzaken voor het tekenen van de huwelijksaangifte en ontvangt ook een inlichtingenblad dat moet worden ingevuld en meegebracht als de aangifte wordt getekend. 3 Op de dag van het huwelijk begeven jullie zich tegen het afgesproken uur naar de gekozen locatie voor de voltrekking van het huwelijk.
Huwelijk Gemeente Keerbergen.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis, maar kan eventueel ook op een andere openbare plaats met neutraal karakter, als de gemeenteraad zo'n' plaats heeft aangewezen.
Huwelijk - Stad Eeklo.
Het burgerlijk huwelijk kan pas voltrokken worden minimaal 15 dagen en maximaal 6 maanden na de huwelijksaangifte, op voorwaarde dat alle documenten in orde zijn. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk. Beide partners en de eventuele getuigen moeten hun identiteitskaart meenemen.
Huwelijk Stad Mechelen.
De personen van een andere nationaliteit en de Belgen die papieren nodig hebben van het buitenland, moeten dat zelf doen. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Vlaanderen.be.
Zo'n' verzoek moet gericht worden aan de minister van Justitie. verbod op bigamie: iemand die al getrouwd is, mag geen ander huwelijk aangaan. Dat verbod geldt ook voor vreemdelingen die in België trouwen, zelfs als hun eigen nationale wet polygamie toestaat.
Huwelijk Gemeente Boechout.
Er is geen huwelijk mogelijk wanneer, ondanks de gegeven formele toestemming tot het huwelijk, uit een geheel van omstandigheden blijkt dat de intentie van minstens één van de echtgenoten kennelijk niet is gericht op het tot stand brengen van een duurzame levensgemeenschap, maar enkel op het verkrijgen van een verblijfsrechtelijk voordeel dat is verbonden aan de staat van gehuwde schijnhuwelijk.
Huwelijk Gemeente Maasmechelen.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis, maar kan eventueel ook op een andere openbare plaats met neutraal karakter, als de gemeenteraad zo'n' plaats heeft aangewezen.
Huwelijk Westerlo.
Het huwelijk vindt plaats in de trouwzaal van het gemeentehuis in de Boerenkrijglaan. Samen met getuigen, familie en vrienden, worden de huwelijkspartners daar op het afgesproken uur verwacht. Naast de schepen is er ook een medewerker van de dienst burgerzaken aanwezig.
Huwelijk Kasteel Breivelde.
Een huwelijksceremonie aan de vijver, een gezellige receptie op ons terras, een uitgebreid buffet, een gastronomisch menu bediend aan tafel, een barbecue of liever een walking dinner? En een spetterend dansfeest tot in de vroege uurtjes mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Contacteer ons